16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Word ook ambassadeur van Waardevolt en ontvang een Pluim!

Steeds meer klanten (met zonnepanelen van Waardevolt) delen enthousiast hun ervaringen met vrienden en bekenden. Dit heeft als gevolg dat we met enige regelmaat nieuwe klanten via 'oude klanten' mogen helpen met het realiseren van een zonne-energie systeem.
Dit is natuurlijk 'helemaal top', daar doen we graag ons best voor!

We zijn onze ambassadeurs dan ook erg dankbaar. Als blijk van waardering willen we deze ambassadeurs daarom een presentje geven. Indien u een vriend/vriendin, collega, familielid, buurman/buurvrouw of andere relatie kent die geïnteresseerd is in zonne-energie meld het dan bij ons. Als we vervolgens deze persoon als klant van Waardevolt kunnen verwelkomen ontvangt u namelijk een Pluim!

Deze Pluim geeft toegang tot verschillende wellness locaties, restaurants, pretparken en bioscopen. Maar ook wijnen, boeken, sieraden, tijdschriften en vele andere artikelen kies je met de Pluim. Er is keuze uit meer dan 1000 belevenissen en cadeaus!
Kijk op www.pluimen.nl voor meer informatie.

Op meerdere fronten duurzaam actief, daar staan wij voor. Gaan voor een Pluim!

 

NB: Heeft u liever 'gewoon' een dinerbon dan kan dat natuurlijk ook. De Pluim wordt verstrekt indien de factuur van de nieuwe klant voldaan is.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt