16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Solaredge omvormers en optimizers

Solaredge omvormers en optimizers - Erkend Installateur

Zonnepanelen in combinatie met omvormers/optimizers

Omvormers en optimizers zijn een belangrijk onderdeel van een goed renderende installatie met zonnepanelen. Het rendement valt of staat namelijk met hoe de installaties op elkaar afgestemd zijn. In de afgelopen jaren worden de omvormers van SolarEdge door ons het vaakst geïnstalleerd.

Een mooi product, welke een positief effect heeft op het rendement van de projecten. Het ondernemersbelang vroeg ons naar het gebruik van deze producten. Lees het artikel hier

Erkend Solaredge installateur: sinds 2016

Sinds 2016 zijn wij officieel gecertificeerd SolarEdge installateur. Dit betekent dat we opgeleid zijn om systemen van SolarEdge te ontwerpen en te installeren en dat wij ook nog eens reparaties uit te voeren voor SolarEdge. En dat is niet voor iedereen weggelegd! 

Daarnaast vertelden wij in het ondernemersbelang over de optimale werking van de optimizers en onze ervaringen met SolarEdge.

Hoe werken de omvormers/optimizers van SolarEdge?

Net zoals een 'gewone omvormer' zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar wisselstroom. Een SolarEdge systeem geeft echter meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen.

Dit stelt ons in staat om het systeem te monitoren en te optimaliseren, wat weer positief is voor het rendement! Daarnaast is een SolarEdge systeem veiliger dan de traditionele omvormsystemen. Ook heeft het systeem een langere levensduur dan de meeste andere systemen. 

SolarEdge Omvormer p300
SolarEdge Omvormer binnenkant
Solaredge Omvormingskast
 

Waarom meer stroom met SolarEdge?

SolarEdge haalt meer stroom uit elk zonnepaneel, door ze allemaal individueel te regelen en monitoren met een power optimizer. De zogenaamde 'optimizers' geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel. De power- optimizers beveiligen de zonnepanelen ook, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels.

Bij een normale stringomvormer worden alle panelen in serie aan elkaar geschakeld. Dit heet een string. Wanneer één paneel in de schaduw ligt, zorgt dat ervoor dat de de panelen niet allemaal meer op optimaal presteren. Doordat de panelen met SolarEdge individueel aangestuurd worden, wordt het probleem dat stringomvormers hebben voorkomen.

Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld vuil. Ook zijn zonnepanelen nooit gelijk. Sommige panelen werken iets beter als andere. Helemaal op lange termijn zullen de verschillen in de panelen toenemen.

Daarnaast spelen de optimizers zeer snel in op wisselend weer. Zo heeft u ook bij bewolking de optimale spanning. Onze ervaring is, dat door het toepassen van SolarEdge omvormers het rendement met minimaal 5 procent en soms wel met 25 procent toeneemt! 

Prijzen SolarEdge

De aanschafprijzen van SolarEdge omvormers liggen hoger dan veel andere omvormsystemen. Een hogere aanschafprijs hoeft echter niet te betekenen dat een SolarEdge omvorminstallatie ook duurder is. Juist het tegenovergestelde: Doordat het rendement van een project hoger is met SolarEdge, wordt de investering doorgaans sneller terug verdiend.

De prijzen van SolarEdge omvormers/optimizers zijn afhankelijk van de grootte van het project en de toepassing van de installatie. Wij maken dan ook altijd een maatwerk offerte nadat wij uw wensen in kaart gebracht hebben.

Vrijblijvend advies gesprek met Waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, zodat wij uw wensen goed in kaart kunnen brengen en ook uw project maximaal kunnen laten renderen!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

 

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt