16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

home

Maximaal rendement van uw Zonnepanelen

Beloftes over rendement in de markt

Het kiezen van zonnepanelen is lastig. Zoveel aanbieders en u als consument ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Voor u een steuntje in de rug bij de keuze voor zonnepanelen.

Het allerbelangrijkste in de keuze voor een zonnepaneel en aanbieder is het rendement. Iets waar vaak grote beloftes over gedaan worden die naar verloop van tijd niet waargemaakt kunnen worden. 

Helaas zien wij nog te vaak dat niet het maximale rendement behaald wordt door verkeerde zaken te combineren en doordat er geen goede inventarisatie vooraf plaatsgevonden heeft. En wat gebeurt er vervolgens als het rendement tegenvalt, kunt u hiervoor nog wel bij uw aanbieder terecht?!

Om deze 'onzekerheid' weg te nemen werkt Waardevolt met een opbrengstgarantie waar we ons ook aan houden. Benieuwd hoe we dit doen? lees dan verder.

 

Maximaal rendement bij Irene Flokstra

"Super service, Martijn neemt de tijd om alles goed uit te leggen en wat je kunt verwachten. Prima installatie en met kerst kwam Martijn persoonlijk een heerlijk wijntje brengen (smaakte goed Martijn!!).

Nu, 1 jaar later krijgen we een email met de felicitaties voor ons 1 jarig jubileum met zonnepanelen met de melding dat de ingeschatte opbrengst zelfs wat hoger is... Wij zijn dus uiterst tevreden over onze panelen, het geleverde werk en de goede service en nazorg. Zeer waardevol(t). Een aanrader!"

 

Rendement van Waardevolt: Het Stappenplan

Om er zeker van te zijn dat er voor u als consument maximaal rendement wordt gehaald uit uw zonnepanelen hanteren wij een helder stappenplan. Zo is het voor u duidelijk hoe wij te werk gaan en zorgen wij ervoor dat de juiste installatie op de juiste plaats komt.

Van begin (de aanvraag) tot eind (de oplevering) zal het project gemiddeld 3-4 weken in beslag nemen. Afhankelijk van de omvang van het project. Uiteraard zijn we dan niet klaar. Eigenlijk begint het dan pas. Door uw systeem actief te monitoren en na een jaar een opbrengst een check te doen gaan we samen met u voor maximaal rendement.

 

Stap 1: Het eerste contact

Op het moment dat u besluit meer te weten te willen komen over zonne-energie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Dit kan overdag, 's avond of in het weekend, wanneer het u het beste past. In de meeste gevallen is deze afspraak binnen een week in te plannen.

Heeft u daar geen zin in dan kunt u ook altijd (op afspraak) bij ons op kantoor langskomen of tijdens ons wekelijkse inloopspreekuur; Iedere dinsdag van 15:00 tot 18:00 uur, Hoofdweg 185 Bovensmilde.

Meteen een vrijblijvende afspraak maken

 

Stap 2: De Quickscan / Het Intake gesprek

De Quickscan is één van de belangrijkste zaken in het gehele proces. Ter plaatse, bij u thuis, kijken we naar de praktische mogelijkheden van zonne-energie. Tevens informeren we u over de zonne-energiemarkt, de actuele stand der techniek en ontwikkelingen voor de toekomst. U krijgt antwoord op al uw aanwezige vragen.

Op basis van deze informatie en uw wensen en eisen geven we u alvast een indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. We werken daarbij met totaalprijzen zonder vervelende (financiële) verassingen achteraf. Daarom komen we bij de mensen thuis.

Voordat we bij u thuiskomen is het prettig om alvast een beeld te hebben van de huidige situatie.

 

Stap 3: De Offerte

Na de Quickscan/Het intakegesprek werken we, nog steeds geheel vrijblijvend, een offerte op maat voor u uit. Dit voor een oplossing met maximaal rendement binnen de door u gestelde kaders.

Deze offerte kunt u doorgaans binnen 3 werkdagen van ons verwachten. Hier worden van tevoren duidelijke afspraken over gemaakt. In sommige gevallen werken we verschillende scenario's uit. Dit om u zo goed mogelijk te kunnen laten kiezen.

Onze taak is u zo goed mogelijk te informeren, u maakt zelf de keuzes.

 

Stap 4: De start van het project

Nadat we samen de offerte overeengekomen zijn, zal Waardevolt u ondersteunen bij het aanvragen van eventuele subsidies en zal het te plaatsen systeem alvast aangemeld worden bij de netbeheerder.

Tevens plannen we met u alvast een datum in voor het plaatsen van het systeem. Doorgaans kunnen we dit (jaarrond) binnen 3-4 weken organiseren. Indien u zelf voorbereidende werkzaamheden wilt treffen (wat in overleg zeker mogelijk is) zullen we hiervoor de benodigde informatie en materialen alvast beschikbaar stellen.

 

Stap 5: Het Realisatieproces

Als eventuele subsidies rond zijn en de benodigde voorbereidingen getroffen zijn starten we met het realiseren van uw eigen zonne-energie fabriek.

Doordat u van begin tot eind één aanspreekpunt heeft en Waardevolt niet werkt met tal van verschillende (onder)aannemers wordt u hier ook zeker niet in het diepe gegooid.

In de meeste gevallen kunnen we uw systeem binnen een dag realiseren, u zit dus niet onnodig lang in de 'rommel'

 

Stap 6: De Oplevering

Zodra het systeem naar alle tevredenheid geïnstalleerd is en wij de juiste basis hebben gelegd voor uw rendement, vindt er een officieel oplevermoment plaats. Hier nemen we ook de uitleg van de monitoring en voor particulieren de teruggave van de BTW in mee.

Tevreden? Of moeten er nog kleine zaken aangepast worden?

Wij staan graag voor u klaar. Een installatie met zonnepanelen is een duurzame investering waar u natuurlijk maximaal rendement uit wilt halen!

 

Stap 7: Toekomstproces / nazorg

Een stap in het proces die vaak vergeten wordt. Maar misschien wel de belangrijkste stap voor uw eigen zonne-energie fabriek.

Vaak wordt er na de oplevering niet of nauwelijks omgekeken naar een zonnepaneelproject. Een grote fout die veel gemaakt wordt! Naast het feit dat monitoring een leuke gadget is is het ook zeker een functie van het systeem.

Werkt het allemaal naar behoren? Hoe verhoudt de opbrengst zich tot vergelijkbare systemen?

​Met de producten van SolarEdge zijn we in staat een optimale opbrengst uit een zonne-energie systeem en dus het maximale rendement uit uw investering te halen. Hoe dit precies in zijn werk gaat en hoe wij het maximale rendement behalen mochten wij uitleggen aan het ondernemersbelang. Lees het artikel over zonnepanelen hier>>>

Door, samen met u, uw systeem actief te monitoren zorgen we dat het systeem ook doet wat er beloofd is.

 

Garanderen van Rendement door Waardevolt

'Het rendement van Waardevolt. Niet alleen woorden, ook een opbrengstgarantie waarvoor wij verantwoordelijkheid dragen'

Door jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief uitstekende materialen kunnen we, maar vooral ook durven we, uw systeemopbrengst te garanderen. 

Na een jaar komen we bij u terug op de oorspronkelijke opbrengstprognose die u indertijd bij uw offerte heeft gehad. Indien de daadwerkelijke opbrengst meer dan 5% lager is dan deze prognose zullen we het verschil compenseren. Indien mogelijk plaatsen we er een zonnepaneel (of meer) bij, als dit praktisch niet mogelijk is zullen we deze compensatie op een andere manier organiseren.

Maar waarom die 5% marge?!

Het aantal zonuren per jaar hebben wij (gelukkig) ook niet in de hand. 

O ja, heeft u meer dan 5% 'teveel' energie opgewekt dan doen we daar uiteraard niet moeilijk over. U toch ook niet?! ;-)

 

Ook een succesvol zonnepaneelproject bij u thuis?

Rendement Zonnepanelen

Vul dan onderstaand formulier in en kom met ons in contact! Wij brengen u daarnaast graag in contact met een van onze referentieprojecten bij u in de regio!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt