16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Denim zonnepanelen kopen

Wie voor denim kiest, kiest voor zekerheid. Denim zonnepanelen staan bekend om hun lange levensduur en excellente prestaties. Tel daar nog het gebruiksgemak en de uitstekende garanties bij op en u heeft zonnepanelen waarmee u zorgeloos op energiekosten bespaart.

Denim biedt garantie

Denim hecht enorm veel waarde aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bent u op zoek naar een betrouwbaar, Nederlands merk zonnepanelen, dat jaarlijks wordt getest? Kies dan voor Denim zonnepanelen. U krijgt bij het merk 25 jaar lineaire vermogensgarantie. Dit houdt in dat het bedrijf garant staat dat haar zonnepanelen het eerste jaar 97% vermogen afgeven en dat dit percentage per jaar met slechts 0,7% daalt. Over een periode van 25 jaar kan het vermogen maximaal zakken tot 80%. Simpel gezegd: Met de Denim zonnepanelen bent u verzekerd dat ze werken en blijven werken.

Uiterst betaalbaar en MVO

Denim biedt klanten verschillende soorten zonnepanelen. Bent u op zoek naar Denim Glas Glas zonnepanelen of gaat uw voorkeur naar een van de All Black zonnepanelen. Onder de Denim Solar categorie vallen meerdere soorten zonnepanelen, zodat u gemakkelijk het ideale product kunt vinden. Het merk denkt mee met haar klanten en houdt altijd MVO in het achterhoofd. Denim zonnepanelen zijn wat prijs betreft zeer betaalbaar en maken het voor de meesten mogelijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Waardevolt plaatst vakkundig uw zonnepanelen

Voor het vakkundig laten plaatsen van de modernste zonnepanelen bent u bij Waardevolt aan het juiste adres. Ervaring en vakmanschap is wat Waardevolt onderscheidt van de rest. Wij zijn werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe en komen graag bij u langs om uw Denim zonnepanelen te plaatsen. Neem snel contact met ons op en stel ons al uw vragen!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt