16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen Assen | Kies Waardevolt

In Assen, de vestigingsplaats van Waardevolt, hebben we inmiddels een groot aantal klanten mogen helpen met het opstarten van een eigen energiefabriek. De stad heeft als doel om geleidelijk aan over te stappen op duurzame energie. Met een run op de jaarlijkse duurzaamheidslening en de duurzame ambities van de gemeente Assen kunnen we stellen dat de hoofdstad van Drenthe een belangrijke rol kan (gaan) spelen in de energievoorziening van morgen, zonne-energie. U ziet steeds meer zonnepanelen in Assen. Waardevolt doet dagelijks haar best om de regio Assen van zonnepanelen te voorzien en daarmee haar bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

Bespaar geld, nu en in de toekomst met zonnepanelen in Assen

Wist u eigenlijk wel dat we sinds 2000 bijna meer dan 80% zijn gaan betalen voor onze energierekening? Dat is natuurlijk van de zotte. Wilt u direct geld besparen en ook in de toekomst verzekerd zijn niet geconfronteerd te worden met belachelijke prijzen? Kies voor Waardevolt en laat snel uw zonnepanelen in Assen installeren.

Door voor onze zonnepanelen te kiezen beschermd u uzelf direct tegen de constant stijgende energieprijzen. Verlaag dus snel uw energierekening en voorzie uzelf (voor een deel) van groene energie! Door onze zonnepanelen bent u niet langer afhankelijk van de wisselende energieprijzen en betaalt u altijd een vast percentage.

Waardevolt zonnenpanelen assen

Bespaar met een groen huis

Niet alleen uw bankrekening zal profiteren van de aanschaf van zonnepanelen, ook uw huis in Assen zal stijgen in waarde. En dat is natuurlijk altijd positief. Zonnepanelen hebben een positieve invloed op het energielabel. Dit label is tegenwoordig verplicht en wordt altijd meegenomen in de taxatie van uw huis. Voor iedere euro die u op jaarbasis bespaart op de energierekening, neemt de huiswaarde met gemiddeld 20 euro toe. 

Zonnepanelen zijn dus echt een duurzame investering met een hoog rendement. Wilt u weten hoeveel u gaat besparen met zonnepanelen in Assen? Vraag dan eens een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan bij Waardevolt. Wij komen bij u langs in regio Assen en bespreken alle voordelen van zonnepanelen.

Zonnepanelen in Assen zorgen voor:

MVO met meer rendement

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers is zonne-energie erg interessant. Heeft u geen zin meer om (overmatig) belasting te betalen of heeft u de ambitie om meer te doen op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is zonne-energie erg geschikt voor u.

Waardevolt is uw betrouwbare installateur van zonnepanelen in Assen en draagt zorgt een professionele installatie. Wij zijn een ervaren bedrijf en bieden hoogstaande kwaliteit. In samenwerking met ons kunt u inspelen op het huidige investeringsklimaat, door veilig en vertrouwd te investeren in een duurzaam rendement.

Bespaar snel met onze zonnepanelen!

Stop dus per direct met teveel betalen en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan. Voor u het weet staan we bij u voor de deur en kunt u niet alleen geld besparen met onze zonnepanelen, maar ook nog eens uw bijdrage leveren aan een duurzame toekomst!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt