0592 - 820 300

Zonnepanelen Assen | Kies Waardevolt

In Assen, de vestigingsplaats van Waardevolt, hebben we inmiddels een groot aantal klanten mogen helpen met opstarten van een eigen energiefabriek. Met een run op de jaarlijkse duurzaamheidslening en de duurzame ambities van de gemeente Assen kunnen we stellen dat de hoofdstad van Drenthe een belangrijke rol kan (gaan) spelen in de energievoorziening van morgen, zonne-energie.

Bespaar geld, nu en in de toekomst

Wist u eigenlijk wel dat we sinds 2000 bijna meer dan 80% zijn gaan betalen voor onze energierekening? Dat is natuurlijk van de zotte. Wilt u direct geld besparen en ook in de toekomst verzekerd zijn niet geconfronteerd te worden met belachelijke prijzen? Kies dan vandaag nog voor zonnepanelen van Waardevolt. Met zonne-energie verlaagt u de energierekening en beschermt u uzelf tegen de constant stijgende energieprijzen. Omdat u met zonnepanelen uzelf (voor een deel) voorziet van groene energie bent u niet langer afhankelijk van de wisselende energieprijzen en kunt u altijd een vast percentage besparen.

Bespaar met een groen huis

Niet alleen uw bankrekening zal profiteren van de aanschaf van zonnepanelen, ook uw huis in Assen zal stijgen in waarde. En dat is natuurlijk altijd positief. Zonnepanelen hebben een positieve invloed op het energielabel. Dit label is tegenwoordig verplicht en wordt altijd meegenomen in de taxatie van uw huis. Voor iedere euro die u op jaarbasis bespaart op de energierekening, neemt de huiswaarde met gemiddeld 20 euro toe. Zonnepanelen zijn dus echt een duurzame investering met een hoog rendement. Wilt u weten hoeveel u gaat besparen? Vraag dan eens een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan bij Waardevolt.

Zonnepanelen van Waardevolt zorgen voor

Groene investering door de overheid

Voor particulieren is de aanschaf van zonnepanelen erg interessant. Niet alleen hoeft u op dit moment geen btw te betalen (-21%), ook kunt u gebruik maken van de zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald door de overheid en kunt u direct gaan besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af betalen. De rest is voor u zelf.

MVO met meer rendement

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers is zonne-energie erg interessant. Heeft u geen zin meer om (overmatig) belasting te betalen of heeft u de ambitie om meer te doen op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is zonne-energie erg geschikt voor u. Met het huidige investeringsklimaat investeert u veilig en vertrouwd in een duurzaam rendement.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Sitemap
 

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Beoordeling door klanten : 9.0/10 - 22 beoordelingen

VACATURE
Elektromonteur Zonnepanelen

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt