16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen Gasselte | Waardevolt

Gasselte ligt in de meest 'groene' gemeente van Drenthe. De gemeente Aa en Hunze heeft, op dit moment, de meeste zonnepanelen van Drenthe. Dit is uiteraard een compliment waard en we zijn daarom ook een beetje trots dat we daar een steentje aan bij hebben mogen dragen. Zonnepanelen zijn ontzettend duurzaam en leveren veel rendement op. Er zitten dus veel voordelen aan verbonden. Samen met Waardevolt kunt ook u uw steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Profiteer met een groen huis

Het is algemeen bekend dat zonnepanelen een duurzame investering zijn. Daar komt nog bij dat het ook enorm goed is voor de portemonnee. Ook zal de waarde van uw huis stijgen wanneer u zonnepanelen plaatst. En meer waarde voor uw huis is altijd positief. Daarnaast hebben zonnepanelen een positieve invloed op het energielabel. Een energielabel is tegenwoordig verplicht en deze wordt ook meegenomen wanneer u uw huis laat taxeren. En leuk feitje: voor elke euro die u op jaarbasis op uw energierekening bespaart, neemt de huiswaarde met gemiddeld 20 euro toe. Bent u benieuwd naar hoeveel geld u kunt besparen? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan bij Waardevolt. Wij bespreken graag alle voordelen met u.

home

De voordelen van zonnepanelen

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen en zonne-energie? We zetten ze voor u op een rijtje:

Zonnepanelen: nuttig voor ieder

Stop met te veel betalen voor uw energie en kies vandaag nog voor het informeren naar het laten plaatsen van zonnepanelen. Of u nou particulier bent of wilt investeren voor uw bedrijf, zonnepanelen zijn een nuttige investering voor iedereen. Daarnaast kunnen wij u te hulp staan voor het gehele proces, vanaf de aankoop tot aan de (na)zorg van de zonnepanelen. Kies daarom voor zonnepanelen van Waardevolt en ga voor een duurzaam leefklimaat!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt