16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Waardevolle zonnepanelen in Norg? Kies voor Waardevolt

Laat Waardevolt u zonne-energie regelen en bespaar direct

Wist u dat de zon de krachtigste energiebron is die er bestaat? Onze zon is zo krachtig, dat wanneer we 1/5e deel van Frankrijk zouden voorzien van zonnepanelen, dat voldoende stroom op zou leveren voor de hele wereld. Niet zo gek dat zonne-energie steeds populairder wordt. En doordat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink gedaald is, is zonne-energie nu ook voor u haalbaar. Baas over eigen energie is niet langer meer een droom, maar een wens die werkelijkheid kan worden.

Lenen en sparen tegelijk

Hoewel het installeren van zonnepanelen een investering betreft zijn er een heleboel voordelen die deze stap de moeite waard maken. En zelfs de investering is niet meer zo gigantisch als een paar jaar geleden. Niet alleen hoeft u op dit moment geen btw te betalen (-21%), u kunt ook gebruik maken van de zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald door de overheid en kunt u direct gaan besparen op uw energierekening. Dat is alvast één goed voordeel.

Nog meer voordelen door zonnepanelen van Waardevolt

Waardevolt zorgt voor het zonnetje in huis

Om daadwerkelijk het zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is er meer nodig dan alleen zonnepanelen. Verkijk u dus niet op de prijs door alleen rekening te houden met zonnepanelen.
Maar geen stress: Waardevolt helpt u gedurende het hele proces. Vanaf het geheel vrijblijvende adviesgesprek tot aan de leningaanvragen en de belastingaangifte in het opvolgend jaar.  Zo wordt het aankoopproces een gemak en kunt u al zeer spoedig genieten van extra euro’s op uw bankrekening.

Zonnepanelen voor iedereen

Zonnepanelen zijn niet alleen privé steeds aantrekkelijker, ook zakelijk is het erg interessant. Denk bijvoorbeeld aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het betalen van minder belasting. Meer weten over hoe groene energie kan bijdrage aan uw huis of onderneming? Klik dan hieronder op hetgeen wat voor u van toepassing is voor meer informatie.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt