0592 - 820 300

Waardevolle zonnepanelen in Norg? Kies voor Waardevolt

Laat Waardevolt u zonne-energie regelen en bespaar direct

Wist u dat de zon de krachtigste energiebron is die er bestaat? Onze zon is zo krachtig, dat wanneer we 1/5e deel van Frankrijk zouden voorzien van zonnepanelen, dat voldoende stroom op zou leveren voor de hele wereld. Niet zo gek dat zonne-energie steeds populairder wordt. En doordat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink gedaald is, is zonne-energie nu ook voor u haalbaar. Baas over eigen energie is niet langer meer een droom, maar een wens die werkelijkheid kan worden.

Lenen en sparen tegelijk

Hoewel het installeren van zonnepanelen een investering betreft zijn er een heleboel voordelen die deze stap de moeite waard maken. En zelfs de investering is niet meer zo gigantisch als een paar jaar geleden. Niet alleen hoeft u op dit moment geen btw te betalen (-21%), u kunt ook gebruik maken van de zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald door de overheid en kunt u direct gaan besparen op uw energierekening. Dat is alvast één goed voordeel.

Nog meer voordelen door zonnepanelen van Waardevolt

Waardevolt zorgt voor het zonnetje in huis

Om daadwerkelijk het zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is er meer nodig dan alleen zonnepanelen. Verkijk u dus niet op de prijs door alleen rekening te houden met zonnepanelen.
Maar geen stress: Waardevolt helpt u gedurende het hele proces. Vanaf het geheel vrijblijvende adviesgesprek tot aan de leningaanvragen en de belastingaangifte in het opvolgend jaar.  Zo wordt het aankoopproces een gemak en kunt u al zeer spoedig genieten van extra euro’s op uw bankrekening.

Zonnepanelen voor iedereen

Zonnepanelen zijn niet alleen privé steeds aantrekkelijker, ook zakelijk is het erg interessant. Denk bijvoorbeeld aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het betalen van minder belasting. Meer weten over hoe groene energie kan bijdrage aan uw huis of onderneming? Klik dan hieronder op hetgeen wat voor u van toepassing is voor meer informatie.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt