16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen reinigen

Ze worden steeds populairder: de zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een grote, maar zeker ook een goede investering. Op de lange termijn zijn zonnepanelen erg voordelig. Ze brengen grote voordelen met zich mee, voor zowel uw eigen financiën als voor het milieu. Het is daarom erg belangrijk om zonnepanelen goed te onderhouden en op een juiste manier te reinigen. Wij geven u een uitleg over hoe u het beste uw zonnepanelen kunt reinigen.

April dé maand om zonnepanelen te reinigen

Niet alleen de juiste manier van reinigen, maar ook de timing van het reinigen speelt een belangrijke rol. Het is namelijk het beste om in de maand april uw zonnepanelen te reinigen: in de nakomende maanden is namelijk de meeste zon. En u wilt natuurlijk dat de zonnepanelen in deze maanden de meeste zon opvangen. Het is daarnaast ook belangrijk om de zonnepanelen jaarlijks schoon te maken. Dit zorgt namelijk voor een extra rendement dan wanneer u dit niet zou doen.

bedrijven

8 tips bij het reinigen van uw zonnepanelen

Zonnepaneel reiniging uitbesteden

Weet u toch niet helemaal zeker of u zelf de juiste persoon bent voor het reinigen van uw zonnepanelen? Dan is het natuurlijk ook altijd een optie om dit uit te besteden aan een reinigingsbedrijf. Ook kan dit een goed idee zijn wanneer u zelf moeilijk bij de panelen kunt komen. Naast het feit dat ze voor u de panelen kunnen schoonmaken, kunnen ze ook meteen controleren of er eventuele defecten zijn. Daarmee vangt u meteen 2 vliegen in 1 klap.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 135

9421 PA Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt