16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen in Roden? Waardevolt maakt het waar!

Waardevolt heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en heeft door de jaren veel huizen in Noord-Nederland weten te verrijken met gloednieuwe zonnepanelen. Zo hebben wij ook in Roden een klantenkring opgebouwd, van zeer tevreden klanten. Wilt u zonnepanelen in Roden laten plaatsen? Neem dan snel contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak. Wij geven u graag advies en zijn altijd transparant als het gaat om kosten.

Tijd voor zonne-energie

Wist u dat al sinds 1958 gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen? In de ruimtevaart wordt er vanaf het begin al gebruik gemaakt van zonne-energie. Tegenwoordig zijn zonnepanelen helemaal niet meer zo duur en zelfs een fantastische investering met hoog rendement. Bent u aan het overwegen om ook uw huis in Roden aan te kleden met panelen en baas te worden over eigen energie? Waardevolt helpt u graag in dit proces.

Een extra zakcentje met zonnepanelen

Wanneer u baas wordt over eigen energie zal dat betekenen dat u een stuk minder afhankelijk zal gaan zijn van energiebedrijven. Dat is erg gunstig, want zo bent u ook niet meer vatbaar voor de wisselende energieprijzen. Met zonnepanelen zult u elke maand een vast percentage zelf kunnen bekostigen en op jaarbasis een groot bedrag kunnen gaan gebruiken voor leukere dingen dan de energierekening. Dat is nog eens gemakkelijk verdienen.

Nog meer redenen om te kiezen voor Waardevolt’s Zonnepanelen

Dikke rente met groene stroom

Weet u nog niet zeker of de aanschaf van zonnepanelen in Roden iets voor u is? Denk u dan eens in dat het installeren van zonnepanelen vergelijkbaar is met 6% rente op uw spaarrekening. Dat is een zeer hoog percentage wat u op dit moment bij geen enkele bank gaat vinden. Bent u niet in de gelegenheid om de investering in zonnepanelen zelf te bekostigen? Maak dan gebruik van het Stimuleringsregeling Duurzame Energie potje van de overheid. Zij heeft een aantal aantrekkelijke subsidies beschikbaar gesteld. Eén daarvan is de duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van de besparing lost u de rente af, het andere deel is geheel voor u.

Het dak op met Waardevolt

Waardevolt werkt met degelijke constructiematerialen van Nederlands fabricaat. Voor constructiematerialen binnen de zonne-energiemarkt maken zij gebruik van de marktleider Clickfit.  Om ervoor te zorgen dat het zonlicht uit uw stopcontact gaat komen zit er achter elk zonnepaneel een omvormer om een optimaal rendement uit elk paneel te halen. Waardevolt gebruikt hierbij de omvormertechniek van SolarEdge. Door deze technieken presteert bijna elk zonne-energiesysteem 5% tot 10% beter dan met een normale omvormer. U bent dus gegarandeerd van uw eigen energie. Niet alleen op zonnige dagen, maar ook bewolkte dagen en in de wintermaanden. Met onze zonnepanelen in Roden bespaart u het hele jaar door!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt