16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen Rolde | Waardevolt

Hooghalen is met de activiteiten rond 'Hooghalen duurzaam' misschien wel de meest actieve gemeente op dit gebied. En wist u dat er tegenwoordig niet eens meer direct zonlicht nodig is om energie te wekken? Met de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om zelfs op de meest bewolkte dag nog energie te produceren. Dus, geen zorgen: ook uw huis is geschikt voor zonnepanelen. Bespaar daarom op uw energierekening en ga voor zonnepanelen van Waardevolt.

zonnepanelen

Altijd energie, ook in de winter

Iedereen kan profiteren van de voordelen van zonne-energie. Elk huis is geschikt voor zonnepanelen: ze kunnen op elk huis geplaatst worden. En zelfs op bewolkte, donkerdere dagen of de wintermaanden leveren ze energie op. Ook het plaatsen is voor Waardevolt een relatief kleine klus. Wij hebben dit in één dag voor u gedaan, waardoor u direct kunt genieten van financiële voordelen. Wilt u wel graag zonnepanelen aanschaffen, maar bent u niet zelf in de gelegenheid om deze investering zelf te betalen? Lees u dan vooral eens in over een duurzaamheids- of zonnelening.

Reden om voor zonnepanelen te kiezen

Zonnepanelen laten plaatsen brengt meerdere voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn:

Rente met zonnepanelen

Twijfelt u over het aanschaffen van zonnepanelen? Denk dan eens aan dat het installeren van zonnepanelen vergelijkbaar is met 6% rente krijgen op uw spaarrekening. Zes procent, dat is een behoorlijk percentage. Op dit moment is er geen één bank te vinden die dit percentage aanbiedt. Investeer daarom in zonnepanelen en behaal maximaal rendement. Wilt u precies weten hoeveel geld u zal gaan besparen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Zonnepanelen waardevol voor iedereen

Wilt u weten of zonnepanelen waardevol is voor u en wat ze voor u kunnen bijdragen? Klik dan op één van de links hieronder voor meer informatie:

Zonnepanelen blijven in elke situatie een duurzame investering. Zowel voor uw woning als voor uw bedrijf. Vooral bedrijven die werken aan de hand van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben veel baat bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt