16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Optimaal rendement in Tynaarlo? Kies voor zonnepanelen

Besparen en bijdragen aan het milieu

Bent u aan het overwegen om zonnepanelen aan te schaffen voor uw huis? Helemaal goed. Zonnepanelen zijn sterk in opkomst en worden steeds beter betaalbaar. En dat is fijn, want zo kan iedereen een steentje bijdrage aan het klimaatprobleem.

Natuurlijk is het aanschaffen van zonnepanelen geen kleine investering. Gelukkig zijn er veel overwegingen die het de moeite waard maken en zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om u te ondersteunen in de investering. Waardevolt adviseert u graag bij beide aspecten.

5 redenen om te kiezen voor groene energie

Zonne-energie betaald door de overheid

Bent u niet in de gelegenheid om de investering in zonnepanelen zelf te bekostigen? Maak dan gebruik van subsidies. De Nederlandse overheid heeft binnen het Stimuleringsregeling Duurzame Energie een aantal aantrekkelijke subsidies beschikbaar gesteld. Eén daarvan is de duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af gaan betalen. Wat overblijft kunt u in de zak steken. Klinkt dat interessant? Waardevolt laat u geheel vrijblijvend zien hoe dit proces in zijn werk gaat.

Groen energielabel met groene energie

Niet alleen uw bankrekening zal profiteren van de aanschaf van zonnepanelen. Ook uw huis zal gaan stijgen in waarde. En dat is natuurlijk altijd positief. Zonnepanelen van Waardevolt hebben een positieve invloed op het energielabel. Dit label is tegenwoordig verplicht en wordt altijd meegenomen in de taxatie van uw huis. Deze waardevermeerdering kan oplopen tot boven de aanschafprijs van uw installatie. Zonnepanelen zijn dus echt een duurzame investering met een hoog rendement.

Voor iedere euro die u op jaarbasis bespaart op de energierekening, neemt de huiswaarde met gemiddeld 20 euro toe. Dat zijn nog eens leuke bijkomstigheden.

Ook zakelijk groen met zonnepanelen

Ook voor zakelijke klanten of bedrijven is groene energie erg interessant. Wilt u meer doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en ook nog eens minder belasting betalen? Dan is zonne-energie een goede overweging voor uw bedrijf. U investeert gegarandeerd in een veilig en vertrouwd rendement. Wilt u meer weten over een zakelijke investering in zonnepanelen? Kijk dan eens hier of neem contact op met Waardevolt voor meer informatie.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt