0592 - 820 300

Optimaal rendement in Tynaarlo? Kies voor zonnepanelen

Besparen en bijdragen aan het milieu

Bent u aan het overwegen om zonnepanelen aan te schaffen voor uw huis? Helemaal goed. Zonnepanelen zijn sterk in opkomst en worden steeds beter betaalbaar. En dat is fijn, want zo kan iedereen een steentje bijdrage aan het klimaatprobleem.

Natuurlijk is het aanschaffen van zonnepanelen geen kleine investering. Gelukkig zijn er veel overwegingen die het de moeite waard maken en zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om u te ondersteunen in de investering. Waardevolt adviseert u graag bij beide aspecten.

5 redenen om te kiezen voor groene energie

Zonne-energie betaald door de overheid

Bent u niet in de gelegenheid om de investering in zonnepanelen zelf te bekostigen? Maak dan gebruik van subsidies. De Nederlandse overheid heeft binnen het Stimuleringsregeling Duurzame Energie een aantal aantrekkelijke subsidies beschikbaar gesteld. Eén daarvan is de duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af gaan betalen. Wat overblijft kunt u in de zak steken. Klinkt dat interessant? Waardevolt laat u geheel vrijblijvend zien hoe dit proces in zijn werk gaat.

Groen energielabel met groene energie

Niet alleen uw bankrekening zal profiteren van de aanschaf van zonnepanelen. Ook uw huis zal gaan stijgen in waarde. En dat is natuurlijk altijd positief. Zonnepanelen van Waardevolt hebben een positieve invloed op het energielabel. Dit label is tegenwoordig verplicht en wordt altijd meegenomen in de taxatie van uw huis. Deze waardevermeerdering kan oplopen tot boven de aanschafprijs van uw installatie. Zonnepanelen zijn dus echt een duurzame investering met een hoog rendement.

Voor iedere euro die u op jaarbasis bespaart op de energierekening, neemt de huiswaarde met gemiddeld 20 euro toe. Dat zijn nog eens leuke bijkomstigheden.

Ook zakelijk groen met zonnepanelen

Ook voor zakelijke klanten of bedrijven is groene energie erg interessant. Wilt u meer doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en ook nog eens minder belasting betalen? Dan is zonne-energie een goede overweging voor uw bedrijf. U investeert gegarandeerd in een veilig en vertrouwd rendement. Wilt u meer weten over een zakelijke investering in zonnepanelen? Kijk dan eens hier of neem contact op met Waardevolt voor meer informatie.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt