16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen voor particulieren

Wilt u uw maandelijkse kosten beheersbaar houden? Krijgt u niet het gewenste rendement op uw spaargeld en/of wilt u een goed renderende investering doen? Of wilt u gewoon onafhankelijk zijn op het gebied van energie? Dan is zonne-energie iets voor u!

Bekijk hier onze zonnepanelen

Door te investeren in zonne-energie bent u eigen baas. U wekt uw eigen energie op met behulp van de meest krachtige energiebron die we kennen, de zon. Dankzij deze investering kunt u met uw eigen spaargeld ook nog eens een rendement behalen van circa 9%!

Mocht u geen spaargeld hiervoor beschikbaar hebben dan zijn er verschillende manieren om toch iets te doen met zonne-energie. Het rendement zal dan uiteraard iets lager komen te liggen echter; zonne-energie is en blijft een goede investering, voor u en uw omgeving.

Het volgende rekenvoorbeeld kan u enigszins op weg helpen. Uiteraard heeft elke situatie zijn eigen specifieke mogelijkheden en/of uitdagingen. Mocht u toch een globale indicatie willen hebben van wat zonne-energie u op kan leveren vult u dan onze quick scan in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Mocht u een advies op maat willen hebben dan komen we graag bij u langs. Hiervoor vult u ons contactformulier in of belt u gerust even.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt