0592 - 820 300

Zonnepanelen voor particulieren

Wilt u uw maandelijkse kosten beheersbaar houden? Krijgt u niet het gewenste rendement op uw spaargeld en/of wilt u een goed renderende investering doen? Of wilt u gewoon onafhankelijk zijn op het gebied van energie? Dan is zonne-energie iets voor u!

Bekijk hier onze zonnepanelen

Door te investeren in zonne-energie bent u eigen baas. U wekt uw eigen energie op met behulp van de meest krachtige energiebron die we kennen, de zon. Dankzij deze investering kunt u met uw eigen spaargeld ook nog eens een rendement behalen van circa 9%!

Mocht u geen spaargeld hiervoor beschikbaar hebben dan zijn er verschillende manieren om toch iets te doen met zonne-energie. Het rendement zal dan uiteraard iets lager komen te liggen echter; zonne-energie is en blijft een goede investering, voor u en uw omgeving.

Het volgende rekenvoorbeeld kan u enigszins op weg helpen. Uiteraard heeft elke situatie zijn eigen specifieke mogelijkheden en/of uitdagingen. Mocht u toch een globale indicatie willen hebben van wat zonne-energie u op kan leveren vult u dan onze quick scan in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Mocht u een advies op maat willen hebben dan komen we graag bij u langs. Hiervoor vult u ons contactformulier in of belt u gerust even.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt