16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen voor particulieren

Wilt u sparen met een rendement van 7% of meer? Zijn uw maandelijkse lasten ook zo hoog? Of wilt u uw steentje bijdragen voor een duurzamere toekomst? Dan heeft u vast wel eens aan zonnepanelen gedacht. Met zonne-energie kunt u namelijk al deze drie wensen in vervulling laten gaan.

Stel u doet een investering van € 4.700,- (excl. BTW) dan kunt u, indien uw dak een beetje geschikt ligt, een jaarlijkse besparing halen van circa 3.500 kWh hetgeen neerkomt op € 700,- (afhankelijk van uw energiecontract) De BTW kunt u terug vragen, hier ondersteunt Waardevolt klanten ook in, waardoor een terugverdientijd van ongeveer 7 jaar (!) goed haalbaar is.

Maandlasten fors gereduceerd, eindelijk rendement van uw geld en een kleinere ecologische voetafdruk. Waarom niet? Neem contact op.

Particuliere projecten bekijken

Mocht u geen spaargeld hiervoor beschikbaar hebben dan zijn er verschillende manieren om toch iets te doen met zonne-energie. Het rendement zal dan uiteraard iets lager komen te liggen echter; zonne-energie is en blijft een goede investering, voor u en uw omgeving.

Het volgende rekenvoorbeeld kan u enigszins op weg helpen. Uiteraard heeft elke situatie zijn eigen specifieke mogelijkheden en/of uitdagingen. Mocht u toch een globale indicatie willen hebben van wat zonne-energie u op kan leveren vult u dan onze quick scan in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Mocht u een advies op maat willen hebben dan komen we graag bij u langs. Hiervoor vult u ons contactformulier in of belt u gerust even. 

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt