0592 - 820 300

Zonnepanelen voor ondernemers

Bent u ondernemer en heeft u geen zin om (overmatig) belasting te betalen of heeft u ambities een duurzame investering te doen dan is zonne-energie iets voor u! Met het huidige investeringsklimaat en de stand der techniek op het gebied van zonnepanelen investeert u veilig en vertrouwd in een duurzaam rendement.

Zakelijke projecten bekijken

Met fiscale voordelen als de energie investering afstrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) kunt u, afhankelijk van de financiële positie van uw bedrijf, uw zonne-energie investering al binnen 4 jaar terug verdiend hebben!

Ook als u een groter verbruiker bent (dan bijvoorbeeld 60.000 kWh per jaar) kan zonne-energie interessant voor u zijn. Voor dergelijke situaties wordt er jaarlijks door de overheid een SDE subsidie beschikbaar gesteld. Dit is een vaste vergoeding die u krijgt per kWh voor een looptijd van minimaal 15 jaar. Financieren wordt zo een stuk makkelijker.

Neem contact op voor de mogelijkheden of laat geheel vrijblijvend een rendementsberekening maken voor uw situatie. Waardevolt kan u hier volledig in ontzorgen.

* Heeft u een onderneming en bent u grootverbruiker? (aansluitwaarde groter dan 3x80 Ampère) dan vervalt u in andere regelingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt