16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonne-energie in Vries? Kies voor zonnepanelen

Met Waardevolt baas over eigen energie

Zonnepanelen hebben veel voordeel. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kiezen voor zonne-energie is kiezen voor duurzaamheid. Onze zon is de krachtigste energiebron die er is. Door deze energie om te zetten in stroom ontstaat de schoonste en groenste energie die er is. Veel mensen vinden het erg belangrijk om een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten, maar nog liever besparen veel mensen op hun energierekening. Beide  is mogelijk met het gebruik van zonnepanelen van Waardevolt.

Ook energie in de winter

De voordelen van zonne-energie zijn voor iedereen. Zonnepanelen kunnen op elk huis geplaatst worden en leveren zelfs energie op tijdens schaduwdagen en in de wintermaanden. Ook de installatie is een relatief klein klusje voor Waardevolt. Binnen een dag kan uw dak voorzien zijn van een glanzende laag zonnepanelen en kunt u direct gaan genieten van een lagere energierekening. Bent u niet in de gelegenheid om deze investering zelf te bekostigen? Maak dan vooral gebruik van een duurzaamheids- of zonnelening.

Nog meer redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Waardevolt

6% rente met zonnepanelen

Weet u nog niet zeker of de aanschaf van zonnepanelen iets voor u is? Denk u dan eens in dat het installeren van zonnepanelen vergelijkbaar is met 6% rente op uw spaarrekening. Zes procent. Op dit moment is er geen bank te vinden die u ditzelfde percentage kan aanbieden. Investeer uw geld dus vooral in zonnepanelen en behaal maximaal rendement. Wilt u exact weten wat u gaat besparen? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan bij Waardevolt.

Van zon naar stopcontact

Om daadwerkelijk het zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is meer nodig dan alleen zonnepanelen. Verkijk u dus niet op de prijs door alleen rekening te houden met zonnepanelen.
Naast zonnepanelen heeft u ook nog een:

Uiteraard kan Waardevolt dit allemaal voor u verzorgen. Maak vooral eens een vrijblijvend afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt