0592 - 820 300

Zonne-energie in Vries? Kies voor zonnepanelen

Met Waardevolt baas over eigen energie

Zonnepanelen hebben veel voordeel. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kiezen voor zonne-energie is kiezen voor duurzaamheid. Onze zon is de krachtigste energiebron die er is. Door deze energie om te zetten in stroom ontstaat de schoonste en groenste energie die er is. Veel mensen vinden het erg belangrijk om een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten, maar nog liever besparen veel mensen op hun energierekening. Beide  is mogelijk met het gebruik van zonnepanelen van Waardevolt.

Ook energie in de winter

De voordelen van zonne-energie zijn voor iedereen. Zonnepanelen kunnen op elk huis geplaatst worden en leveren zelfs energie op tijdens schaduwdagen en in de wintermaanden. Ook de installatie is een relatief klein klusje voor Waardevolt. Binnen een dag kan uw dak voorzien zijn van een glanzende laag zonnepanelen en kunt u direct gaan genieten van een lagere energierekening. Bent u niet in de gelegenheid om deze investering zelf te bekostigen? Maak dan vooral gebruik van een duurzaamheids- of zonnelening.

Nog meer redenen om te kiezen voor zonnepanelen van Waardevolt

6% rente met zonnepanelen

Weet u nog niet zeker of de aanschaf van zonnepanelen iets voor u is? Denk u dan eens in dat het installeren van zonnepanelen vergelijkbaar is met 6% rente op uw spaarrekening. Zes procent. Op dit moment is er geen bank te vinden die u ditzelfde percentage kan aanbieden. Investeer uw geld dus vooral in zonnepanelen en behaal maximaal rendement. Wilt u exact weten wat u gaat besparen? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan bij Waardevolt.

Van zon naar stopcontact

Om daadwerkelijk het zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is meer nodig dan alleen zonnepanelen. Verkijk u dus niet op de prijs door alleen rekening te houden met zonnepanelen.
Naast zonnepanelen heeft u ook nog een:

Uiteraard kan Waardevolt dit allemaal voor u verzorgen. Maak vooral eens een vrijblijvend afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt