0592 - 820 300

Zonnepanelen in Zuidlaren? Baas over eigen groene energie

Zuidlaren is als brinkdorp in het groen op meerdere fronten groen te noemen. Inmiddels heeft Waardevolt al op meerdere locaties in Zuidlaren zonnepanelen mogen plaatsen waaronder bij Tuincentrum Jackel Visser. Dit tuincentrum is sinds 2014 dus extra groen. In 2015 hebben we hier nog een uitbreiding van het aantal zonnepanelen mogen realiseren. Ook in Zuidlaren komen we dus graag terug. Interesse, neem contact op.

Profiteer van duurzame zonne-energie

Wilt u eigenlijk een kleinere ecologische voetafdruk achter laten en toch rendement uit uw geld halen? Dat is absoluut mogelijk. Door te kiezen voor de zonnepanelen van Waardevolt gaan niet alleen deze twee wensen in vervulling, maar zult u ook nog eens flink gaan besparen op uw maandlasten. Waardevolt helpt u graag te overtuigen van de waarde van groene energie en te vertrouwen op de krachtigste energiebron die er is.

Begin meteen met besparen

Uw energieverbruik is afhankelijk van de grootte van uw huishouden en ook het aantal zonnepanelen hangt af van de beschikbare ruimte op uw dak. Hoewel zonnepanelen de afgelopen jaren een stuk goedkoper zijn geworden is het aanschaffen van zonnepanelen nog altijd een flinke investering. Het is echter mogelijk om binnen 6 tot 7 jaar uw investering terug te verdienen. Ook kunt u ervoor kiezen om een zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening af te sluiten. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af betalen, het andere deel kunt u in de zak steken.

Waarom kiezen voor zonne-energie?

Waardevolt voor zonne-energie

Hoewel het soms misschien lijkt alsof Nederland geen geschikt land is voor zonnepanelen valt dat eigenlijk reuze mee. In een land als Spanje, waar het relatief zonniger en warmer is, leveren zonnepanelen slecht anderhalf keer meer energie op dan in ons kikkerlandje. Niet alleen met zon, maar ook tijdens bewolkte dagen helpen zonnepanelen mee aan groene energie. Twijfelt u nog steeds? Bedenk dan eens dat het plaatsen van zonnepanelen vergelijkbaar is met 6% rente op een spaarrekening. Wie wil dat nou niet.

Particulier of zakelijk, allebei groen

Ook voor zakelijke klanten of bedrijven is groene energie erg interessant. Bent u het zat om te veel belasting te betalen of wilt u meer doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is zonne-energie absoluut een goede overweging. U investeert gegarandeerd in een veilig en vertrouwd rendement. Wilt u meer weten over een zakelijke investering in zonnepanelen? Kijk dan eens hier of neem contact op met de medewerkers van Waardevolt.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt