16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Klanten aan het woord

Uiteraard vinden wij ons zelf erg Waardevol(t) maar wat veel belangrijker is; wat vinden klanten van Waardevolt? Hier onder een kleine impressie.

Graag zelf met een van onze klanten in contact komen? Neem gerust contact op, wij helpen u verder ! Of kijkt u op onze Facebook pagina voor referenties en actuele projecten.

NB: Inmiddels maken wij ook gebruik van www.klantenvertellen.nl om u een beeld te geven van de beoordelingen die wij ontvangen van onze klanten.


16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

Tijssen Groningen ZonnepanelenFamilie Tijssen: "Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."


24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

de Herdt Hoogersmilde Zonne-energie

Mevrouw de Herdt: " Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

 

 

 


16 LG Neon Mono Black 300 Wp zonnepanelen met SolarEdge in Assen

Zonnepanelen Assen

 

 

 

 

 

 


45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

Zonnepanelen en Omvormer MeedenDhr. Boneschansker: "We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

 

 

 

 


16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Emmeloord

Zonnepanelen Plaatsen EmmeloordFamilie Born: "Wij zijn zeer tevreden over Waardevolt. Goede voorlichting en communicatie. Je bent altijd vrij om te bellen, en op mails wordt snel en kundig gereageerd. Ook het plaatsen van de zonnepanelen is deskundig gedaan en er werd heel netjes gewerkt. Kortom wij zijn zeer tevreden in alle opzichten: voorlichting, service, kwaliteit van diensten en producten en presentatie. Wij kunnen Waardevolt dan ook bij een ieder aanbevelen!

Wij geven Waardevolt een 10!!"


12+16 JA Solar Mono Black zonnepanelen Zuidlaren

Zonnepanelen Zuidlaren, DrentheFamilie Fidder: "Toen we de beslissing genomen hadden om zonnepanelen op ons dak te laten plaatsen heeft Waardevolt ons op een hele duidelijke en vriendelijke manier uitgelegd hoe het werkt en wat de voordelen ervan zijn. Persoonlijk vinden wij ze niet alleen heel behulpzaam tijdens de aanschaf maar ook na de aanschaf, en hierbij kun je denken aan de hulp die ze bieden bij de formulieren die ingevuld dienen te worden voor de belastingdienst.
Alleen maar positief dus. Wij zijn heel tevreden."

Familie Sikkens: "We zijn tevreden over de offerte, de werkzaamheden, de afronding en de controle via de computer. Al met al dus een tevreden klant."


16 Renesola Zonnepanelen Smilde

Zonnepanelen SmildeFamilie Hoorn:  "Service: Zeer tevreden
Oplossen problemen: Problemen waren er niet, alleen hulp bij het invullen belasting papieren (goed opgelost)
Kwaliteit verleende diensten: Goede uitleg en netjes gewerkt (ziet er strak uit)
Kortom zeer positief"

 

 


18 Renesola Zonnepanelen Hoogersmilde

Zonnepanelen Hoogersmilde, Drenthe

Familie Koops: "We zijn erg tevreden over het contact en de persoonlijke benadering van Waardevolt. Ook voor ons als doe-het-zelvers is Waardevolt een betrouwbare partner. Goede begeleiding en waardevol advies."

 

 

 


12 Renesola zonnepanelen Winsum

Zonnepanelen Winsum GroningenFamilie Olinga: "We zijn erg tevreden over de kennismaking, het advies- en offertetraject en de uitvoering van het werk. De installateur heeft hierbij keurig werk geleverd! Ook de assistentie bij het aanvragen van subsidie en het plaatsen van een slimme meter was helemaal top. Daarnaast zijn we erg tevreden over de snelheid waarmee op vragen e.d. gereageerd wordt. Meestal dezelfde of uiterlijk 1 dag later reactie. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan."

 

 

 


18 Astronergy Black zonnepanelen Roden

Zonnepanelen RodenFamilie Douma: "Wij kunnen terugkijken op een prettige samenwerking met Martijn. Direct en betrouwbaar. Hij houdt zich aan z'n woord en is betrokken en behulpzaam. Het plaatsen van de zonnepanelen is goed en correct verlopen. Nu mag de zon zijn werk doen!"

 

 

 


16 Renesola zonnepanelen Blijham

Zonnepanelen BlijhamFamilie Kupers: "We zijn positief over de manier waarop het spul aan de man gebracht wordt. Goede producten, goede kwaliteit. We kregen hierover gewoon een goed gevoel en dat is voor ons van groot belang. Meedenken, oplossen en een goed resultaat. Dik tevreden."

 

 

 


19 Renesola zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen Groningen

Familie Smit: "Via vrienden werden we geattendeerd op Waardevolt en daar hebben we geen spijt van gehad. Na een eerste kennismakingsgesprek was ons al heel snel duidelijk: dit is een prima partij om zaken mee te doen. De persoonlijke benadering en een duidelijk advies kwamen heel goed en betrouwbaar over. De installatie verliep vlekkeloos en alles werkt als een ‘zonnetje’. Wij zijn dan ook dik tevreden over de prettige samenwerking met Waardevolt en de kwaliteit die is geleverd."


14 Sunrise Mono Black zonnepanelen Roden

Sunrise black zonnepanelen RodenFamilie Kuper: "Via buren in contact gekomen met Waardevolt. Prettige persoonlijke benadering met daarbij een goede prijsstelling was voor ons de doorslag om voor Waardevolt te kiezen. Installatie van de zonnepanelen verliep zonder problemen. Helaas bleken de zonnepanelen qua kleurstelling niet goed. Dit is door Waardevolt prima opgelost door de panelen te vervangen. Martijn maakte hierbij waar dat hij pas tevreden is als de klant dat ook is. Kortom wij kunnen Waardevolt aanraden en verwachten de komende jaren flink wat kWh-tjes mbv de zon op te wekken."

 

 

 


20 SolarFrontier (dunne film) zonnepanelen met SolarEdge in Schoonoord

Solar Frontier zonnepanelen met Solar Edge omvormerFamilie Jasperse: "Bij ons gaan de zaken qua zonne-energie reuze, mede dankzij goede en vakkundige installatie van Waardevolt. Wij zijn zeer tevreden over Waardevolt. Ook de after-sales zijn prima, hierbij spreken we uit ervaring. Dus mensen ga voor zonne-energie naar de (firma) Waardevolt, ze doen wat ze u beloven, dus ook voor informatie hieromtrent een echte aanrader. Het is ook wel goed om zelf wat rond te struinen op internet , bibliotheek, etc."

 

 

 

 


Wilt u hier ook graag bij komen te staan?! Neem dan contact met ons op!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt