0592 - 820 300

De beste omvormers voor u geselecteerd

Een goede omvormer is uitermate belangrijk voor een optimaal rendement van uw zonnestroomsysteem. Immers alle opgewekte energie passeert dit 'station' Een omvormer met gering verliespercentage, goede MPP range en lange levensduur met bijbehorende garanties is daarom een must voor iedereen die maximaal rendement uit zijn of haar zonnepanelen wil halen.

Bekijk hier onze producten
Omvormers

SolarEdge voor optimaal rendement

Op gebied van omvormertechniek is SolarEdge een unicum. Achter elk paneel een optimizer om het optimale rendement uit elk paneel te halen en een centrale omvormer met geïntegreerd uitlezen overal ter wereld en standaard 12 jaar garantie

Door deze techniek presteert bijna elk zonne-energie systeem 5 - 10% beter dan met een 'normale' centrale omvormer. Zeker op het moment dat er sprake is van schaduw of toepassing van verschillende hellingshoeken. Hier vindt u meer over de technische werking en voordelen van SolarEdge.

NB: Sinds 14-7-2016 is Waardevolt officieel SolarEdge gecertificeerd installateur

Datasheet SolarEdge omvormer
Datasheet SolarEdge optimizer

SMA Duitse kwaliteit

Eén van de meest bekende omvormers is die van het merk SMA. SMA is een Duitse fabrikant met producten die ook inderdaad van Duitse degelijke kwaliteit zijn. De aspecten kwaliteit, rendement en service staan erg goed te boek.

De productbladen van een doorsnede van ons assortiment vindt u hier. (kijk hier voor single MPPT omvormers). Mocht uw type er niet bij staan? Geen probleem, wij bieden in principe het gehele pakket aan, vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Solax omvormer zeer scherp geprijsd

Zoekt u meer mogelijkheden, zoals standaard wifi en standaard 10 jaar garantie, voor een scherpere prijs dan is een Solax omvormer de oplossing voor u. Deze omvormer van Chinees fabricaat met input van Duitse kennis en techniek heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt waar voor uw geld.

De verschillende productbladen van onze Solax omvormer selectie vindt u hier

Andere oplossingen

Mocht u een specifieke vraag of toepassing hebben vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Daarbij zijn de hier getoonde omvormers voor toepassing bij (kleinere) residentiële projecten. Heeft u een bedrijf dan heeft u waarschijnlijk een zwaardere omvormer nodig, ook hier heeft Waardevolt een passende oplossing.

Zonnepanelen installeren

Montage materiaal, ook wat u niet ziet moet goed zijn

Ook wat u niet ziet moet van goede kwaliteit te zijn. Daarom werkt Waardevolt met degelijke aluminium constructie materialen van Nederlands fabricaat. Zo is het merk Clickfit marktleider in constructiematerialen binnen de zonne-energie markt.

Van het merk Clickfit voert Waardevolt het pannendak systeemgolfplaten dak systeem, metalen dak systeem en het plat dak systeem (FlatFixFusion).

Bent u niet zo'n fan van dakhaken en heeft u liever dat het systeem geschroefd bevestigd wordt dan kunnen we met de materialen van SolarConstruct (NL) een oerdegelijk alternatief aanbieden.

Bij grotere daken kan het zeer interessant zijn de materialen van Sunbeam toe te passen. Het relatief lage gewicht, eenvoudige plaatsing, degelijke materialen en goede opbrengst per vierkante meter zorgen er voor dat uw investering sneller terug verdiend kan worden.

Overige materialen

Vaak over het hoofd gezien maar zeker niet onbelangrijk is de bekabeling. Goede bekabeling zorgt voor minimale verliezen en dus optimaal rendement van uw systeem. Waardevolt werkt standaard met 6mm solar kabel (waar collega's vaak 4mm gebruiken) en waar mogelijk wordt de bekabeling van de meterkast zwaarder uitgerust dan standaard. Dit alles om uw investering het best te kunnen laten renderen.

Tip: Focus u niet alleen op (de prijs van) de zonnepanelen. Laat u volledig informeren

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Sitemap
 

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Bekijk projecten

 

Beoordeling door klanten : 9.0/10 - 22 beoordelingen

VACATURE
Elektromonteur Zonnepanelen

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt