16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

De beste omvormers zonnepanelen voor u geselecteerd

De beste omvormers zonnepanelen zijn uitermate belangrijk voor een optimaal rendement van uw zonnestroomsysteem. Immers alle opgewekte energie passeert dit 'station'. De beste omvormer met gering verliespercentage, goede MPP range en lange levensduur met bijbehorende garanties is daarom een must voor iedereen die maximaal rendement uit zijn of haar zonnepanelen wil halen.

Bekijk hier onze producten


Omvormers

SolarEdge voor optimaal rendement

Op gebied van omvormertechniek is SolarEdge een unicum. Achter elk paneel een optimizer om het optimale rendement uit elk zonnepaneel te halen, een centrale omvormer met geïntegreerd uitlezen overal ter wereld en standaard 12 jaar garantie. 

Door deze techniek presteert bijna elk zonne-energie systeem 5 - 10% beter dan met een 'normale' centrale omvormer voor zonnepanelen. Zeker op het moment dat er sprake is van schaduw of toepassing van verschillende hellingshoeken. Hier vindt u meer over de technische werking en voordelen van SolarEdge.

Lees hier meer over SolarEdge

NB: Sinds 14-7-2016 is Waardevolt officieel SolarEdge gecertificeerd installateur! Daarnaast vertelden wij in het ondernemersbelang over het gebruik van optimizers. 

Datasheet SolarEdge omvormer
Datasheet SolarEdge optimizer

SMA Duitse kwaliteit

Eén van de meest bekende omvormers voor zonnepanelen is die van het merk SMA. SMA is een Duitse fabrikant met producten die ook inderdaad van Duitse degelijke kwaliteit zijn. De aspecten kwaliteit, rendement en service staan erg goed te boek.

De productbladen van een doorsnede van ons assortiment vindt u hier. (kijk hier voor single MPPT omvormers). Mocht uw type er niet bij staan? Geen probleem, wij bieden in principe het gehele pakket aan, vraag dus gerust naar de mogelijkheden voor de beste omvormers voor zonnepanelen.

Solaredge of SMA?

Door de grote hoeveelheid aanbieders van omvormers voor zonnepanelen is het soms lastig kiezen. Vaak wordt het merk Solaredge overwogen door haar technisch hoogwaardige producten. Een ander merk dat men regelmatig in beraad neemt is het altijd degelijke SMA. Beide merken staan voor kwaliteit en bieden de beste omvormers voor zonnepanelen, maar zijn nou de verschillen tussen beide merken?

Solaredge vs SMA: de verschillen

Aangezien met Solaredge achter elk paneel een optimizer zit kunt u per paneel bijhouden wat ze opbrengen en tijdig ingrijpen als een paneel slechter presteert. Ook kunt u hiermee in de loop der jaren bijhouden of elk individueel paneel voldoet aan de verouderingsgarantie. Verder krijgt u bij producten van het merk 12 tot 20 jaar garantie.

Het Duitse merk SMA biedt de beste omvormers voor zonnepanelen van kwaliteit waar u vaak wat minder voor betaalt. Hierdoor heeft u uw geïnvesteerde bedrag sneller terugverdiend. Ook hebben MPP trackers van SMA een nauwkeurgheid van 97,2%, wat betekent dat ze erg betrouwbaar zijn. Verder is het systeem van het merk eenvoudiger, waardoor de kans op problemen kleiner is. SMA verkleint hierdoor de kans op defecte optimizers. Al met al geen makkelijke beslissing. Vandaar dat het goed is hier advies over te ontvangen van een gespecialiseerd bedrijf als Waardevolt. Stuur ons gerust een bericht en laat u informeren over wat de beste omvormers voor zonnepanelen zijn voor u!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Solax omvormer zeer scherp geprijsd

Zoekt u meer mogelijkheden, zoals standaard wifi en standaard 10 jaar garantie, voor een scherpere prijs? Dan is een Solax omvormer de oplossing voor u. Deze omvormer van Chinees fabricaat met input van Duitse kennis en techniek bestaat ruim 10 jaar en is inmiddels een wereldwijd bekend merk. De Solax omvormer heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en wordt gezien als één van de beste omvormers voor zonne-energie ter wereld. Kortom, wanneer u een Solax omvormer koopt, krijgt u zeker waar voor uw geld.

De verschillende productbladen van onze Solax omvormer selectie vindt u hier

Andere oplossingen

Mocht u een specifieke vraag of toepassing hebben over omvormers voor zonnepanelen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Daarbij zijn de hier getoonde omvormers voor zonnepanelen geschikt voor toepassing bij (kleinere) residentiële projecten. Heeft u een bedrijf dan heeft u waarschijnlijk een zwaardere omvormer nodig, ook hier heeft Waardevolt een passende oplossing.

Zonnepanelen installeren

Montage materiaal, ook wat u niet ziet moet goed zijn

Ook wat u niet ziet moet van goede kwaliteit te zijn. Daarom werkt Waardevolt met degelijke aluminium constructie materialen van Nederlands fabricaat. Zo is het merk Clickfit marktleider in constructiematerialen binnen de zonne-energie markt.

Van het merk Clickfit voert Waardevolt het pannendak systeemgolfplaten dak systeem, metalen dak systeem en het plat dak systeem (FlatFixFusion).

Bent u niet zo'n fan van dakhaken? Heeft u liever dat het systeem geschroefd bevestigd wordt? Dan kunnen we met de materialen van SolarConstruct (NL) een oerdegelijk alternatief aanbieden.

Bij grotere daken kan het zeer interessant zijn om de materialen van Sunbeam toe te passen. Het relatief lage gewicht, eenvoudige plaatsing, degelijke materialen en goede opbrengst per vierkante meter zorgen er voor dat uw investering sneller terug verdiend kan worden.

Overige materialen

Vaak over het hoofd gezien, maar zeker niet onbelangrijk, is de bekabeling. Goede bekabeling zorgt voor minimale verliezen en dus optimaal rendement van uw systeem. Waardevolt werkt standaard met 6mm solar kabel (waar collega's vaak 4mm gebruiken) en waar mogelijk wordt de bekabeling van de meterkast zwaarder uitgerust dan standaard. Dit alles om uw investering het best te kunnen laten renderen.

Tip: Focus u niet alleen op (de prijs van) de zonnepanelen. Neem direct contact met ons op en laat u volledig informeren. 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt