16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Speciale zonne-energie projecten

Gewoon zonne-energie maar dan anders

Heeft u geen plaats voor zonnepanelen? Vindt u zonnepanelen lelijk? Of wilt u gewoon iets anders? Waardevolt denkt graag met u mee en heeft inmiddels een aantal speciale zonne-energie projecten met succes opgeleverd. Op deze pagina vindt u een korte weergave van wat er kan gebeuren als uw wensen centraal staan.

De boer op met optimaal rendement

Afgelopen week hebben we een boerenschuur mogen voorzien van 120 zonnepanelen. Ondanks dat het om een groter systeem gaat wordt er zeker aan de kleintjes gedacht. Door ook hier de omvormertechniek van SolarEdge toe te passen (met in dit geval 1 optimizer per 2 panelen) haalt ook deze klant maximaal rendement uit z'n systeem. Daarbij is exact te volgen hoe elke optimizer (= 2 panelen) presteert.

foto foto

foto foto

lay out

Maximaal rendement per vierkante meter

Niet zozeer speciaal om het systeem zelf echter wel om de techniek. Deze klant in Groningen wilde met het 'beperkte' dakvlak wat aanwezig is toch een jaarlijkse opbrengst van 4.000 - 4.500 kWh per jaar halen. De oplossing; 14 stuks LG zonnepanelen met een vermogen van 320 (!) Wp per stuk. De combinatie met een SolarEdge omvormer en per paneel een optimzer zorgt voor optimaal rendement.

img  img

Werken onder een echt groen dak

Werken onder een echt groen dak, wie wil dat nu niet?! Het nieuwe kantoor van een klant in Garmerwolde is bekleed met de esthetisch zeer verantwoorde zonnepanelen van het merk LG. Vervolgens is het geheel helemaal afgewerkt met Sedum cassettes. Zowel op en onder het dak zorgt dat voor de benodigde verkoeling. Zowel voor mens als zonnepaneel een prettige bijkomstigheid (als een zonnepaneel warm wordt daalt het rendement).

img n

Zonnepanelen overkapping

Veel mensen vinden zonnepanelen lelijk. Zo ook deze klant in Smilde. Wel wilden ze graag iets met zonne-energie en tegelijkertijd ook minder zon. Door deze beide twee zaken te combineren is deze superstrakke zonnepanelen overkapping tot stand gekomen. '' We zitten uit de zon maar hebben toch maximaal profijt er van!''

img

img img

Drijvende zonnepanelen

Begin dit jaar (2016) heeft Waardevolt een zonne-energie systeem geplaatst op een woonark in Groningen. De eigenaar, voorheen schipper, wilde graag zonnepanelen op het dak van de woonark. 'Tijdens de beroepsvaart hebben we heel wat liters brandstof verbruikt. Met deze zonnepanelen kunnen we wat terug doen voor het milieu'.

n n

Heeft u zelf ook een creatief idee of wilt u gewoon eens brainstormen over de mogelijkheden. Neem dan contact op!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt