0592 - 820 300

Speciale zonne-energie projecten

Gewoon zonne-energie maar dan anders

Heeft u geen plaats voor zonnepanelen? Vindt u zonnepanelen lelijk? Of wilt u gewoon iets anders? Waardevolt denkt graag met u mee en heeft inmiddels een aantal speciale zonne-energie projecten met succes opgeleverd. Op deze pagina vindt u een korte weergave van wat er kan gebeuren als uw wensen centraal staan.

De boer op met optimaal rendement

Afgelopen week hebben we een boerenschuur mogen voorzien van 120 zonnepanelen. Ondanks dat het om een groter systeem gaat wordt er zeker aan de kleintjes gedacht. Door ook hier de omvormertechniek van SolarEdge toe te passen (met in dit geval 1 optimizer per 2 panelen) haalt ook deze klant maximaal rendement uit z'n systeem. Daarbij is exact te volgen hoe elke optimizer (= 2 panelen) presteert.

foto foto

foto foto

lay out

Maximaal rendement per vierkante meter

Niet zozeer speciaal om het systeem zelf echter wel om de techniek. Deze klant in Groningen wilde met het 'beperkte' dakvlak wat aanwezig is toch een jaarlijkse opbrengst van 4.000 - 4.500 kWh per jaar halen. De oplossing; 14 stuks LG zonnepanelen met een vermogen van 320 (!) Wp per stuk. De combinatie met een SolarEdge omvormer en per paneel een optimzer zorgt voor optimaal rendement.

img  img

Werken onder een echt groen dak

Werken onder een echt groen dak, wie wil dat nu niet?! Het nieuwe kantoor van een klant in Garmerwolde is bekleed met de esthetisch zeer verantwoorde zonnepanelen van het merk LG. Vervolgens is het geheel helemaal afgewerkt met Sedum cassettes. Zowel op en onder het dak zorgt dat voor de benodigde verkoeling. Zowel voor mens als zonnepaneel een prettige bijkomstigheid (als een zonnepaneel warm wordt daalt het rendement)

img n

Zonnepanelen overkapping

Veel mensen vinden zonnepanelen lelijk. Zo ook deze klant in Smilde. Wel wilden ze graag iets met zonne-energie en tegelijkertijd ook minder zon. Door deze beide twee zaken te combineren is deze superstrakke zonnepanelen overkapping tot stand gekomen. We zitten uit de zon maar hebben toch maximaal profijt er van!'

img

img img

Drijvende zonnepanelen

Begin dit jaar (2016) heeft Waardevolt een zonne-energie systeem geplaatst op een woonark in Groningen. De eigenaar, voorheen schipper, wilde graag zonnepanelen op het dak van de woonark. 'Tijdens de beroepsvaart hebben we heel wat liters brandstof verbruikt. Met deze zonnepanelen kunnen we wat terug doen voor het mileu'

n n

Heeft u zelf ook een creatief idee of wilt u gewoon eens brainstormen over de mogelijkheden. Neem dan contact op!

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt