16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

ZONNE-ENERGIE SUBSIDIE, BTW, ZONNELENING

Voor maximaal rendement uit uw investering

Zonne-energie is inmiddels op een punt aangekomen dat het ook zonder subsidie prima rendabel kan zijn. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren enorm gedaald waardoor een terugverdientijd van 6-7 jaar goed haalbaar is. Wel zijn er vaak op lokaal niveau stimuleringen die kunnen helpen zonne-energie nog interessanter te maken. Waardevolt denkt hierin uiteraard graag met u mee.

Voorheen kon u de BTW (21%) van de aanschaf van zonnepanelen via de belastingdienst terugkrijgen. Vanaf 1 januari 2023 zit er geen btw meer op zonnepanelen. Hierdoor wordt het voor u als particulier eenvoudiger gemaakt. U profiteert direct bij de aanschaf van uw zonnepanelen al van een lagere prijs en hoeft de BTW niet achter meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

Voor inwoners van de provincie Groningen is er de Waardevermeerderingregeling. Dit is een stimulering voor mensen die schade ondervinden van de gaswinning in dat gebied.

Ondernemers betalen uiteraard ook geen BTW. Voor ondernemers gelden echter een aantal fiscale voordelen en stimuleringen.

De subsidie voor zonnepanelen is er dus niet meer. Maar mocht u nu graag zonnepanelen op uw dak willen maar het geld niet hebben dan is er de zogeheten duurzaamheidslening ook wel zonnelening genoemd. Dit is sinds er geen subsidie meer is een andere manier om geld te kunnen lenen om zonnepanelen aan te schaffen. Dit is een lening met een lage rente (1,5 - 2%) waarmee u kunt investeren in onder anderen zonnepanelen. Het systeem wordt dus voor u betaald en u begint gelijk met terugverdienen omdat uw energierekening, en dus uw maandlasten, omlaag gaan. Met (een deel van) deze besparing kunt u vervolgens de lening aflossen en na een aantal jaren is het systeem van u. Doordat het rendement van de zonnepanelen hoger is dan de rente is dit alsnog een goede keuze!

Bent u benieuwd hoe dit rekensommetje er voor u uitziet? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt