0592 - 820 300

De beste zonnepanelen: welke zonnepanelen kies ik?

Wij kunnen ons voorstellen dat u inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet met in totaal zo'n 400-500 verschillende merken zonnepanelen op de markt. Daarom hebben wij voor u een keuze gemaakt op basis van; goede kwaliteit, service, toekomstig rendement en (misschien het belangrijkste aspect) het voldoende na kunnen komen van de garantiebeloftes (kredietwaardigheid). Want ook wij willen dat u een keuze kunt maken uit de beste zonnepanelen.

Waardevolt heeft voor u een selectie van een aantal verschillende merken zonnepanelen gemaakt zodat u de beste kan maken voor uw zonnepanelen.

Een gerenommeerd merk; LG

De zonnepanelen van LG zitten kwalitatief en esthetisch aan de bovenkant van de markt. LG is uiteraard een gerenommeerd merk op gebied van consumentenelektronica en daarom een solide partner. Met een vermogen tot 365 Wp(!) per paneel is er ook voor de kleinere daken een passende oplossing. Doordat LG minder 'zilverkleurige elementen' toepast is het vanuit esthetisch oogpunt ook nog eens een hele fraaie keuze.

Europese Panelen met een Nederlands 'tintje'; DENIM Solar

DENIM Solar is een merk van pv groothandel Solarclarity. Gefabriceerd in Europa echter een product met Nederlandse garanties. Gefabriceerd met hoge kwaliteitseisen en oog voor detail is dit een goed paneel voor een prima prijs.

Kwaliteit voor een goede prijs; Phono Solar 

Phono Solar is een van de grotere spelers in de markt van zonne-energie. Concurrerende prijs met een goede kwaliteit, kortom een van de beste zonnepanelen wat betreft prijs en kwaliteit. Doordat de meeste Phono Solar zonnepanelen uitgerust zijn met geïntegreerde SolarEdge optimizers (hetgeen iets zegt over de kwaliteit) biedt dit merk een ideale combinatie voor het behalen van een optimaal rendement. Niet geheel onbelangrijk+ Phono Solar is vermeld op de zogeheten Tier 1 lijst van Bloomberg. Dit is een goede indicator voor de kredietwaardigheid van een bedrijf en dus de kwaliteit van de garanties.

Dunne film / CIS zonnepanelen

Een relatief nieuw fenomeen op de zonne-energie markt zijn de zogeheten CIS (dunne film) zonnepanelen. Als grootste voordeel van deze panelen wordt genoemd dat deze zonnepanelen bij lage zoninstraling een beter rendement hebben dan de kristallijne zonnepanelen. Bovendien zijn ze nagenoeg egaal zwart. Dus vanuit meerdere oogpunten een interessante optie.

Met de merken Solar Frontier en Avancis, glas-glas panelen van Duitse makelij, kan Waardevolt u ook met dit type zonnepaneel voorzien van de beste oplossing.

Neem snel contact met ons op

Wilt u meer weten over de merken zonnepanelen die wij bieden? En wilt u advies om de beste zonnepanelen te kiezen? Neem dan direct contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt