0592 - 820 300

Terugverdientijd zonnepanelen

Weten wat zonne-energie u oplevert?

Een vaste prijs noemen voor een zonne-energie systeem kan niet. In alle gevallen is het maatwerk. Dit heeft te maken met de locatie maar vooral ook met uw (toekomstige) wensen op het gebied van energie. Om u toch een idee te geven waar u ongeveer aan kunt denken het volgende rekenvoorbeeld:

Rekenvoorbeeld : in geval van een gemiddeld huishouden, welke 3.500 kWh op jaarbasis verbruikt, doet u een investering van circa € 4.500,- (excl. BTW) voor een compleet gemonteerd systeem. Hiermee verdient u, met de huidige energieprijzen, € 700,- per jaar!

Laat hier berekenen wat zonnepanelen bij u opleveren

Rendement zonnepanelen

Terugverdientijd en rendement zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren waarbij de energieprijs de belangrijkste is. Vanaf het moment dat het systeem zichzelf terugverdiend heeft is de opbrengst netto rendement. U spaart met een rendement van circa 7%!

NB: Op dit moment kunt u als particulier gebruik maken van de  BTW teruggave  op zonne-energie. Investeert u in zonne-energie bij Waardevolt dan regelen wij tevens deze BTW teruggave voor u. Uw netto investering gaat hierbij omlaag waardoor een terugverdientijd van 6-7 jaar goed haalbaar wordt!

Bent u zakelijk gebruiker? Dan kan het plaatje er nog aantrekkelijker uit komen te zien afhankelijk van de fiscale voordelen die u met uw bedrijf kunt behalen. Voor groter projecten kunt u in aanmerkingen komen voor een eventueel SDE subsidie. Ook hierin ondersteunen wij onze klanten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Het rendement van Waardevolt

Wist u dat wij een stappenplan hebben voor het halen van maximaal rendement op uw zonnepanelen? Door jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief uitstekende materialen kunnen we, maar vooral ook durven we, uw systeemopbrengst te garanderen!

Bekijk het stappenplan voor maximaal rendement

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt