16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Terugverdientijd zonnepanelen

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Voordat u de investering doet, bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd in de terugverdientijd van de zonnepanelen. In hoeveel tijd u de investering in zonnepanelen terugverdient heeft? Dit hangt af van verschillende factoren. We berekenen graag de terugverdiendtijd zonnepanelen samen met u.

Weten wat zonne-energie u oplevert?

Een vaste prijs noemen voor een zonne-energie systeem kan niet. In alle gevallen is het maatwerk. Dit heeft te maken met de locatie maar vooral ook met uw (toekomstige) wensen op het gebied van energie. Om u toch een idee te geven waar u ongeveer aan kunt denken het volgende rekenvoorbeeld:

Rekenvoorbeeld : in geval van een gemiddeld huishouden, welke 3.500 kWh op jaarbasis verbruikt, doet u een investering van circa € 6.000,- (excl. BTW) voor een compleet gemonteerd systeem. Hiermee verdient u, met de huidige energieprijzen, circa € 1.400,-  per jaar!

Uw netto investering gaat hierbij omlaag waardoor een terugverdientijd van 4-5 jaar goed haalbaar wordt!

Rendement zonnepanelen

Terugverdientijd en rendement zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren waarbij de energieprijs de belangrijkste is. Op dit moment liggen de energieprijzen erg hoog waardoor de investering in zonnepanelen zich sneller terugverdienen en het rendement op zonnepanelen hoger is. Vanaf het moment dat het systeem zichzelf terugverdiend heeft is de opbrengst netto rendement. U spaart met een rendement van circa 7%!

NB: Op dit moment kunt u als particulier gebruik maken van de  BTW teruggave  op zonne-energie. Investeert u in zonne-energie bij Waardevolt dan regelen wij tevens deze BTW teruggave voor u. Uw netto investering gaat hierbij omlaag waardoor een terugverdientijd van 6-7 jaar goed haalbaar wordt!

Bent u zakelijk gebruiker? Dan kan het plaatje er nog aantrekkelijker uit komen te zien afhankelijk van de fiscale voordelen die u met uw bedrijf kunt behalen. Voor groter projecten kunt u in aanmerkingen komen voor een eventueel SDE subsidie. Ook hierin ondersteunen wij onze klanten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Het rendement van Waardevolt

Wist u dat wij een stappenplan hebben voor het halen van maximaal rendement op uw zonnepanelen? Door jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief uitstekende materialen kunnen we, maar vooral ook durven we, uw systeemopbrengst te garanderen!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt