16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Waarom zonne-energie?

Energie speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven. ‘Zonder energie staat alles stil’ zou je kunnen stellen. Echter het huidige, grotendeels traditionele, aanbod energie kan niet in de toekomstige vraag voorzien. Zoals we weten is de voorraad van een aantal grondstoffen eindig. Daarnaast vervult het thema duurzaamheid een steeds centralere rol in het handelen van bedrijven en particulieren. Duurzame zonnepanelen passen precies binnen dit straatje.

Meest krachtige energiebron!

Zonne-energie is een vorm van groene energie waarbij gebruik gemaakt wordt van de zon, de meest krachtige energiebron die we kennen. Dankzij het goede rendement van de zonnepanelen en de prijzen van zonnepanelen welke de laatste jaren aanzienlijk gedaald zijn is het mogelijk om met behulp van zonnepanelen ook financieel gezien een investering te doen met goed rendement. Dit geldt voor zowel pv-systemen (elektriciteit) als thermische zonne-energie (warmte). In dit geval is uw rendement ook duurzaam rendement voor uw omgeving. 1+1 =3!

Waarom energie van de zon?

Waarom gebruiken we zonne energie? Het is duurzame energiebron, maar naast dat het goed is voor de natuur heeft het ook vele voordelen voor u. Deze leest u hieronder. 

Neem direct contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en bespaar op uw energiekosten, wees niet langer afhankelijk van de stijgende energieprijzen en draag ook nog eens uw steentje bij aan het milieu!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt