16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen Klijndijk | Waardevolt

In een groen dorp als Klijndijk hoort ook groene energie thuis. Ga voor het verduurzamen van uw woning en bespaar tegelijkertijd ook enorm op uw energiekosten! Want te veel betalen, dat wilt niemand. Wist u dat de energiekosten sinds het jaar 2000 met wel 80% gestegen is? Dat is natuurlijk waanzin. Neem daarom het heft in eigen handen en voorzie uzelf van energie. Waardevolt staat graag voor u klaar om u het juiste advies te geven.

Duurzame zonne-energie

Wilt u ook een kleinere ecologische voetafdruk achter laten? En daarnaast ook rendement uit uw geld halen? Goed nieuws: dat kan! Door te kiezen voor zonnepanelen bespaart u, naast de reeds genoemde punten, ook flink op uw maandelijkse lasten. Waardevolt gaat graag met u in gesprek om te bespreken waarom u voor groene energie moet gaan en waarom dit voor u waarde oplevert. Zonne-energie is een goede bron om in te investeren: de zon is namelijk de krachtigste energiebron die er bestaat.

Begin meteen met besparen

 Hoeveel energie u verbruikt is uiteraard afhankelijk van hoe groot uw huishouden is. Hoe meer mensen er in uw huis wonen, hoe meer energie u verbruikt. Logisch. Daarnaast speelt de grootte van uw dak ook een rol. Immer, hoe meer oppervlakte uw dak heeft, hoe meer ruimte er is om zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren goedkoper geworden. Maar, desondanks blijft het investeren in zonnepanelen een flinke uitgave. Maar het is wel mogelijk om deze kosten in slechts 6 tot 7 jaar terug te verdienen.

Waarom kiezen voor zonne-energie?

Waardevolt voor zonne-energie

Nederland lijkt misschien geen geschikt land voor zonnepanelen en het vangen van zonne-energie. Maar niks is minder waar: dat valt namelijk reuze mee. Zonnepanelen in Spanje leveren maar 1,5 keer meer energie op vergeleken met zonnepanelen in Nederland. In verhouding is niet weinig, helemaal omdat Spanje een zonniger en warmer land is. Ook op bewolkte dagen vangen zonnepanelen zonlicht op en zorgen daarom ook op donkerdere dagen voor groene energie. Heeft u nog twijfels? Of wilt u graag in gesprek met één van onze medewerkers? Dan is het geen probleem om contact met ons op te nemen.

Particulier of zakelijk, allebei groen

Ook voor zakelijke klanten of bedrijven is groene energie erg interessant. Bent u het zat om te veel belasting te betalen of wilt u meer doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is zonne-energie absoluut een goede overweging. U investeert gegarandeerd in een veilig en vertrouwd rendement. Wilt u meer weten over een zakelijke investering in zonnepanelen? Kijk dan eens hier of neem contact op met de medewerkers van Waardevolt.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt