0592 - 820 300

Groene energie in Paterswolde? Gebruik dan zonnepanelen

Zonne-energie voor direct rendement

Zonder energie zouden we vandaag de dag weinig voor elkaar krijgen. Tegenwoordig zijn we zo gewend dat het ‘er is’ dat het een ramp zou zijn als energie opeens weg zou vallen. Om dit te vermijden is er al een tijdje een zoektocht naar een goede vervanger. Om de eindige grondstoffen te vervangen zijn sinds een aantal jaar zonnepanelen ontzettend populair. Waardevolt helpt u graag te overtuigen van de waarde van deze groene energie. Vertrouw op de krachtigste energiebron die er is, onze prachtige zon, en bespaar direct op uw energierekening.

Baas over eigen energie

Maandlasten fors gereduceerd, rendement van uw geld en een kleine ecologische voetafdruk? Waardevolt helpt u op weg naar het behalen van deze ambities. Met zonnepanelen kunt u deze drie wensen gemakkelijk in vervulling laten gaan. Omdat de prijzen van zonnepanelen de laatste jaren flink gedaald zijn een terugverdientijd van 6 tot 7 jaar zeer goed haalbaar. Ook zijn er op lokaal niveau stimuleringen mogelijk die u helpen zonne-energie nog aantrekkelijker te maken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Waardevolt?

Maximaal rendement uit uw investering

Voor particulieren is de aanschaf van zonnepanelen erg interessant. Niet alleen hoeft u op dit moment geen btw te betalen (-21%), ook kunt u gebruik maken van een zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af betalen, de rest steekt u gewoon lekker in uw zak of in de eerste volgende vakantie.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers is zonne-energie erg interessant. Heeft u geen zin meer om (overmatig) belasting te betalen of heeft u de ambitie om een duurzame investering te doen? Dan is zonne-energie erg geschikt voor u. Met het huidige investeringsklimaat investeert u veilig en vertrouwd in een duurzaam rendement.

Ook wat u niet ziet moet goed zijn

Waardevolt werkt met degelijke constructiematerialen van Nederlands fabricaat. Voor constructiematerialen binnen de zonne-energiemarkt maken zij gebruik van de marktleider Clickfit.  Achter elk zonnepaneel vindt u een omvormer om een optimaal rendement uit elk paneel te halen. Waardevolt gebruikt hierbij de omvormertechniek van SolarEdge. Door deze technieken presteert bijna elk zonne-energiesysteem 5% tot 10% beter dan met een normale omvormer. U bent dus gegarandeerd van uw eigen energie.

Waardevolt

Adres:
 

Hoofdweg 185 9421PD Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bekijk projecten

 

Vacatures

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt