16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Groene energie in Paterswolde? Gebruik dan zonnepanelen

Zonne-energie voor direct rendement

Zonder energie zouden we vandaag de dag weinig voor elkaar krijgen. Tegenwoordig zijn we zo gewend dat het ‘er is’ dat het een ramp zou zijn als energie opeens weg zou vallen. Om dit te vermijden is er al een tijdje een zoektocht naar een goede vervanger. Om de eindige grondstoffen te vervangen zijn sinds een aantal jaar zonnepanelen ontzettend populair. Waardevolt helpt u graag te overtuigen van de waarde van deze groene energie. Vertrouw op de krachtigste energiebron die er is, onze prachtige zon, en bespaar direct op uw energierekening.

Baas over eigen energie

Maandlasten fors gereduceerd, rendement van uw geld en een kleine ecologische voetafdruk? Waardevolt helpt u op weg naar het behalen van deze ambities. Met zonnepanelen kunt u deze drie wensen gemakkelijk in vervulling laten gaan. Omdat de prijzen van zonnepanelen de laatste jaren flink gedaald zijn een terugverdientijd van 6 tot 7 jaar zeer goed haalbaar. Ook zijn er op lokaal niveau stimuleringen mogelijk die u helpen zonne-energie nog aantrekkelijker te maken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Waardevolt?

Maximaal rendement uit uw investering

Voor particulieren is de aanschaf van zonnepanelen erg interessant. Niet alleen hoeft u op dit moment geen btw te betalen (-21%), ook kunt u gebruik maken van een zogenaamde duurzaamheids- of zonnelening. Hiermee wordt het systeem voor u betaald en kunt u meteen besparen op uw energierekening. Met een deel van deze besparing kunt de lening af betalen, de rest steekt u gewoon lekker in uw zak of in de eerste volgende vakantie.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers is zonne-energie erg interessant. Heeft u geen zin meer om (overmatig) belasting te betalen of heeft u de ambitie om een duurzame investering te doen? Dan is zonne-energie erg geschikt voor u. Met het huidige investeringsklimaat investeert u veilig en vertrouwd in een duurzaam rendement.

Ook wat u niet ziet moet goed zijn

Waardevolt werkt met degelijke constructiematerialen van Nederlands fabricaat. Voor constructiematerialen binnen de zonne-energiemarkt maken zij gebruik van de marktleider Clickfit.  Achter elk zonnepaneel vindt u een omvormer om een optimaal rendement uit elk paneel te halen. Waardevolt gebruikt hierbij de omvormertechniek van SolarEdge. Door deze technieken presteert bijna elk zonne-energiesysteem 5% tot 10% beter dan met een normale omvormer. U bent dus gegarandeerd van uw eigen energie.

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt