16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen voor agrariërs

Zonnepanelen op het dak van boerenbedrijven. Iets dat we steeds vaker terug zien komen in het Nederlandse landschap. Niet gek als je kijkt naar het gemiddelde dakoppervlak van een stal, schuur of boerderij. Daar kunnen heel wat zonnepanelen op geplaatst worden. Een mooie duurzame ontwikkeling, en nog eens lucratief ook!

Zonnepanelen voor agrariërs - boerenbedrijven

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een boerenbedrijf is specialistisch werk waarbij goed nagedacht moet worden over de werking en de installatie van de panelen. Door de hoge uitstoot van onder andere stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties op boerenbedrijven het zwaarder te verduren dan installaties op 'normale locaties'.

Waardevolt heeft inmiddels ruime ervaring op boerenbedrijven. Het specialistische werk kunt u osn dus wel toevertrouwen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit zonnepanelen en denken goed na over de volledige installatie. zodat u profiteert van hoge opbrengsten uit zonnepanelen. Daarnaast heeft u bij ons ook nog eens het rendement gegarandeerd.

Zonnepanelen aantrekkelijk voor agrariërs

Voor agrariërs gelden in principe nagenoeg dezelfde mogelijkheden als bij 'gewone ondernemers' met als extra voordeel dat er in de meest gevallen een aardig dakoppervlak beschikbaar is om zonnepanelen te kunnen plaatsen.

Hierdoor kan het lucratief zijn om meer zonnepanelen te plaatsen dan dat de behoefte aan energie is. Indien gebruik gemaakt kan worden van een SDE subsidie levert iedere geproduceerde kWh een vast prijs op voor een periode van tenminste 15 jaar!

Door deze mogelijkheden en eventueel fiscale voordelen is een terugverdientijd van 7 jaar goed haalbaar. Met een verwachte levensduur van minimal 20 jaar zijn zonnepanelen zeker het overwegen waard.

Wij begeleiden u gedurende het hele proces

Een succesvol project begint bij goede communicatie. Het laten plaatsen van een grote hoeveelheid zonnepanelen is niet iets dat u als agrariër elke dag laat doen. Waardevolt begeleid u gedurende het hele proces. van advies en ontwerp tot subsidie aanvraag en installatie van de zonnepanelen. Samen met u gaan wij voor een succesvol project.

Onze ervaring met zonnepanelen op boerenbedrijven

Waardevolt heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het plaatsen en installeren van zonnepanelen op stallen, schuren en boerderijen. Projecten waar wij trots op zijn en die delen wij graag met u! Wij lieten een filmpje maken van ons werk bij MTS Joling in Dwingeloo, bekijk hem hieronder.

Ook een succesvol zonnepanelenproject op uw dak?

Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheid van plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw schuur? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag over onze ervaring en voorzien u met veel plezier van een goed advies!

Contact opnemen

 

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt