16 Solarclarity Denim Black zonnepanelen met SolarEdge in Groningen

"Wij vonden het heel prettig om met Waardevolt samen te werken. Waardevolt heeft een heel dienstverlenende insteek. Geeft duidelijk mogelijkheden omtrent zonnepanelen weer en verkoopt geen onzin. Prima service, ook toen je er achter kwam dat je iets niet goed had gedaan, kwam je hier op eigen initiatief met een oplossing en ook snel. Omdat je volgens mij een perfectionist bent en weet dat je het van de mond op mond reclame moet hebben, heb jij jouw kwaliteit hoog ingezet. Erg prettig. Dit stelt ons, als klant die natuurlijk start met een nieuw product, gerust."

--  Familie Tijssen

24 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SolarEdge in Hoogersmilde

" Ik ben heel tevreden over uw firma Waardevolt, Al de afspraken die gemaakt werden werden stipt nagekomen en het werk werd netjes afgewerkt! Ik ben super tevreden Van mij krijgt u alvast een 10 !!!"

--  Mevrouw de Herdt

45 Solarclarity Denim zonnepanelen (260 Wp) met SMA omvormer in Meeden

We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden."

--  Dhr. Boneschansker

0592 - 820 300

Zonnepanelen in Ommen | Waardevolt

Voor wie het nog niet weet: Zonnepanelen zijn de toekomst! Tegenwoordig mag dit best worden gezegd. Zelfs in een land als Nederland, waar de zon jaarlijks niet al te veel dagen schijnt (met het jaar 2018 als grote uitzondering) kan er een enorme hoeveelheid zonne-energie worden opgewekt. Wist u namelijk dat u tegenwoordig geeneens direct zonlicht nodig heeft voor het opwekken van zonne-energie?

Wij zijn Waardevolt, specialist op het gebied van zonnepanelen in Ommen en omgeving. Door de technologische vooruitgang kunt u met onze zonnepanelen zelfs op een bewolkte dag voldoende energie opwekken. En dat niet alleen; U verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis! Wilt u ook uw energierekening omlaag schroeven en geld besparen? Wacht dan niet langer en vraag snel een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan. Benieuw naar een van onze meest recente ervaringen met geïntegreerde zonnepanelen? Klik dan hier.

Kaal dak met stijgers, voordat zonnepanelen worden geplaatst

Geld besparen met zonnepanelen in Ommen doet u zo..

Zon of geen zon, Waardevolt plaatst zonnepanelen van de meest technologisch geavanceerde merken als LG en Denim. Wat betekent dit voor u? Kort gezegd: Zonnepanelen die meer energie opwekken, waardoor u meer geld bespaart! U bent niet langer afhankelijk van de stijgende energieprijzen en betaalt een vast bedrag. Wel zo fijn natuurlijk! Verder heeft u uw investering binnen 6-7 jaar terugverdiend.

Maar dat is nog lang niet alles!

Doordat Waardevolt uw zonnepanelen plaatst wordt de waarde van UW huis verhoogt. Op die manier heeft u met onze zonnepanelen in Ommen een stuk financiële zekerheid, wat natuurlijk erg fijn is. Daar komt nog bovenop dat wanneer u overstapt op zonne-energie uw ecologische voetdruk natuurlijk vermindert. Uw draagt persoonlijk bij aan een duurzamere toekomst, een toekomst waarin uw kinderen en kleinkinderen willen leven. Al met al slaat u dus 2 vliegen in 1 klap. Nouja, eigenlijk 3!

Geintegreerde zonnepanelen op dak in ommen

Waardevolt zonnepanelen zijn voor iedereen

Onze zonnepanelen zijn niet alleen voor particulieren. Ook als bedrijf zijnde loont het zich om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, omdat u minder belasting betaalt. Klik hieronder aan wat voor u van toepassing is en informeer u naar de mogelijkheden:

-    Particulieren
-    Zakelijk
-    Agrarisch
-    Sportverenigingen
-    Monumenten

Zeg dus ‘Nee’ tegen hogere energiekosten!

Voor het plaatsen van de nieuwste modellen zonnepanelen in Ommen en omgeving bent u bij Waardevolt aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met uiteenlopende doelgroepen en gaan snel en vakkundig te werk. Neem contact met ons op en stop met teveel betalen, terwijl u tegelijkertijd investeert in eigen huis en werkt aan een duurzamere toekomst!

Waardevolt

Adres:
 

Kanaalweg 126

9421 SV Bovensmilde

Contact:
 

             0592-820 300

             contact@waardevolt.nl

Twitter Waardevolt    Facebook Waardevolt

Algemene voorwaarden

Kennisdeling

Sitemap

Waardevolt Zonne-energie

Waardevolt bellen

Wat anderen zeggen

 

Telefoon Waardevolt

E-mail Waardevolt

Locatie Waardevolt

line

line

Waardevolt is van
Martijn Boerma:

ik geloof in duurzaam
ondernemen 

 

Martijn Waardevolt zonne-energie

Waardevolt

 


 

quotes waardevolt

Bekijk projecten

 

Zonnepanelen WaardevoltZonnepanelen Waardevolt